Christine's Journey to Life

Place your Blogs Here

User avatar
christine
Posts: 920
Joined: 17 Jun 2011, 19:03

Re: Christine's Journey to Life

Postby christine » 10 Jun 2012, 02:22

Hi everyone - I just posted my first Journey to Life blog - but when I tried to click on the link to the blog (I started a new blog on wordpress specifically) nothing happened.
I have a blog page on blogspot but wanted to start new and separate for this series.

I think I'm missing a step. Any suggestions would be greatly appreciated.



User avatar
William
Posts: 171
Joined: 14 Jun 2011, 00:19
Location: Ottawa, Canada

Re: Christine's Journey to Life

Postby William » 10 Jun 2012, 03:16

Hi Christine,

I copied the link and can see your blog fine... Not sure what problem you are having perhaps you can be more specific.

William



User avatar
christine
Posts: 920
Joined: 17 Jun 2011, 19:03

Re: Christine's Journey to Life

Postby christine » 10 Jun 2012, 04:44

When I click on it nothing happens (I just tried it again) usually when you click on something the little hand shows up and it gets underlined and then sends you to the link and that's not happening.



User avatar
Anna
Posts: 3726
Joined: 12 Jun 2011, 20:17
Location: Uppsala, Sweden
Contact:

Re: Christine's Journey to Life

Postby Anna » 10 Jun 2012, 04:51

When I click on it nothing happens (I just tried it again) usually when you click on something the little hand shows up and it gets underlined and then sends you to the link and that's not happening.
On the link you posted above Christine, parts of the url address is missing, so to correct it, remember to add: http:// before the title - like this:

http://christineah.wordpress.com/2012/0 ... to-life-19



User avatar
christine
Posts: 920
Joined: 17 Jun 2011, 19:03

Re: Christine's Journey to Life

Postby christine » 10 Jun 2012, 05:32

Hi Anna -

Thanks, but how did you do that?

When I finished the blog in wordpress I went up to the bar where the address is and clicked and copied and then opened the forum and pasted.

This is the procedure I used in blogspot and it produced the results that you showed.

So, I don't understand why I'm not getting the same results.



User avatar
Anna
Posts: 3726
Joined: 12 Jun 2011, 20:17
Location: Uppsala, Sweden
Contact:

Re: Christine's Journey to Life

Postby Anna » 10 Jun 2012, 10:40

Hi Anna -

Thanks, but how did you do that?

When I finished the blog in wordpress I went up to the bar where the address is and clicked and copied and then opened the forum and pasted.

This is the procedure I used in blogspot and it produced the results that you showed.

So, I don't understand why I'm not getting the same results.
Yes, when I copy pasted the link you posted into my bar I also go the one you got, so I manually typed the " http:// " when I placed the link again in my post. Alternatively one can use the "URL" button. I am not exactly sure why yours did not have the " http:// " but if it is not working, you can always add it manually.



User avatar
christine
Posts: 920
Joined: 17 Jun 2011, 19:03

Re: Christine's Journey to Life

Postby christine » 10 Jun 2012, 13:35

Thanks Anna.

So when I write my blog today, and I look up at the bar, and the address is incomplete, I add the http up in the bar? and then copy?

Christine




Marlen
Posts: 4343
Joined: 12 Jun 2011, 20:16
Contact:

Re: Christine's Journey to Life

Postby Marlen » 11 Jun 2012, 13:51

Hi Christine, the link to your blog is incorrect again.

I suggest you copy the entire text here so that it is easier to reference it and also support if necessary.

Thanks




Return to “7 Years Journey to Life”

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 3 guests

cron